Warning: A non-numeric value encountered in /customers/5/a/5/thorstedlund.com/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Festarrangementer

Når mærkedage skal fejres – hvad enten der er tale om bryllup, sølvbryllup, konfirmation eller runde fødselsdage – er Hotel Thorstedlund et godt valg. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre dig tryg og tage os af alt det praktiske på selve dagen.

Vi kan tilbyde »færdige festpakker« og mere individuelle fester, hvor vi i tæt samarbejde sammensætter den bedste fest til lige netop dig og dine gæster.

I vores hyggelige restaurant har vi plads til 26 spisende gæster og i vore festlokaler kan vi dække op til henholdsvis 40 og 80 spisende gæster.

Når I holder jeres fest på Hotel Thorstedlund, er alle vore priser inkl. lokale, servering og opdækning med lys, servietter og dekorationer.

Vi glæder os til at byde jer og jeres gæster velkommen, og vi vil naturligvis gøre alt for at netop jeres fest bliver en succes.

Vi lover jer veltilberedt mad af friske råvarer – serveret af vort dygtige serveringspersonale.

Menu- og vinforslag kan selvfølgelig altid tilpasses jeres ønsker. Kontakt os pr. telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud på jeres næste fest.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hotel Thorstedlund!

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få seneste nyt omkring hvad der sker på Thorstedlund Hotel & Konferencecenter

Du har nu tilmeldt dig